THE BEST SIDE OF SANAL SUNUCU

The best Side of Sanal Sunucu

The best Side of Sanal Sunucu

Blog Article

Web hosting Dünyam, 2017 yılında girişimine başlanmış bu zamana kadar gerek alt yapı çalışmaları gerek sistem optimizeleri ile zaman harcamış, İstanbul'da kurulmuş bir Internet hosting firmasıdır.

Sunucunuz, siparişinizi verdikten hemen sonra uzman ekibimiz tarafından hızla hazırlanır ve tüm uygulamalar, seçtiğiniz konfigürasyonlar ile eksiksiz bir şekilde kurularak sizing teslim edilir.

Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına ve Türkiye’nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom İstanbul Gayrettepe veri merkezinde barındırılmaktadır.

Kullandığım Paket Yetersiz Kalırsa Ne Yapacağım ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çOkay unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

Ocean İnternet ve Bilişim Hizmetleri, 2020 yılının başlarında kurulmuş olup, yatırımını gün geçtikce arttırmaktadır. Bu yoldaki tek temennisi müşterilerini verilen hizmet konusunda memnun etmektir.

Her kullanıcı, kendi sanal sunucusuna ait kaynaklara erişebilir ve bunları istediği gibi yapılandırabilir. VDS Sunucu fiziksel sunuculara göre daha esnek ve kolay yönetilebilir olması nedeniyle çoğu işletme tarafından sıklıkla tercih edilir.

Yani hostinglerin desteklemediği herhangi bir yazılımı, vds sunucular destekler.Tabi bunun için bazı modüllerin kurulması gerekebilir.Bunun yanı sıra kaynaklar dedike olarak atandığı için kolay kolay darboğaz olmazlar ve limitlerde kullanılabilirler.

Satın aldığınız cloud sunucu paketleri, alanında uzman destek ekibimiz tarafından ücretsiz bir şekilde kurulur. Kullanıma hazır olduğunda ise bütün bilgilerle birlikte tarafınıza iletilir.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. click here Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

%one hundred NVMe SSD teknolojisini kullanarak okuma/yazma hızını yükseltiyor, yedekli altyapımız sayesinde hiç bir veri kaybı olmadan yüksek hız ve performansta verilerinizi saklıyoruz.

Linux işletim sistemi kurulu olan bir VDS server'a ise PuTTY aracıyla yani terminal üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken windows işletim sistemleri eighteen-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun birden fazla sanal sunucuya bölünerek kullanılmasıdır. Bu sayede, farklı kullanıcılar aynı fiziksel sunucuyu paylaşarak kendi Internet sitelerini barındırabilir veya uygulamalarını çalıştırabilirler.

Report this page